AC Marina

Web: wwww.camping-adriatic.com

Kamp Marina
Sveta Marina b.b., 52220 Labin
Istra - Croatia

Recepcija: +385 (0)52 879 058
Direktor: Lilijana Milevoj


Smješten na slikovitom poluotoku u selu Sv. Marina, ovaj mali kamp pruža mir i tišinu u čarobnom okruženju. Prostrane parcele i moderne mobilne kućice nude smještaj visoke kvalitete s očaravajućim pogledom na kvarnerske otoke i okolnu prirodu. Kamp Marina idealan je odabir za ljubitelje netaknute prirode koji žele opuštajući odmor u Istri.

S jednim od najboljih ronilačkih centara na Mediteranu, ovaj je kamp iznimno popularno mjesto zaljubljenika u ronjenje i savršeno polazište za istraživanje čarobnog podmorja ovog kraja.

Kamp Marina predstavlja idealno polazište za istraživanje unutrašnjosti Istre ili izlete brodom po Kvarneru. Srednjovjekovni gradić Labin u blizini poziva vas da istražite njegovu bogatu kulturnu i povijesnu baštinu, a zabavit se možete i u obližnjem popularnom ljetovalištu Rapcu. No bez obzira na ponudu u okolici, mnogi će gosti rado ostati u kampu i uživati u prekrasnom krajoliku, miru, tišini i dodatnim uslugama poput bara i restorana. Najmlađi gosti zabavit će se na dječjem igralištu i uz kreativni program u dječjem Maro Clubu, a cijela obitelj uživat će u ljetnim danima na plaži.

Svi željni aktivnijeg odmora mogu se okušati u nekome od vodenih sportova. Bilo da ste strastveni ronilac, ljubitelj prirode ili jednostavno volite opuštajući odmor na otvorenome, kamp Marina idealno je mjesto za kampiranje u jedinstvenom okruženju.


Galerija


Sveta Marina
18.8° 29.10.2018 u 19:25
Vjetar: SSW 10.7 m/s
Tlak: hPa
Vlaga: 90 %
Oborine: 10.9 mm
VRH